Utbildning vs Livserfarenhet

När jag gick ut 9an så bestämde jag mig ör att utbilda mig till något som fanns i närmaste skolan så jag sökte in till kock och bygg linjen i grannkommunen. Kom in på båda men kock valdes efter lite tänkande.
Jag gick 3 år och blev STORHUSHÅLLS kock.
 
Jobbat inom resturang branschen nästan alla år efter det antingen som kock, servitör, receptionist, nattvakt eller ja allt inom det utom högre tjänster. Jobbat på båt inom köket/serveringen. Men efter 7 år tröttnade jag.
Valde att söka en tjänst jag aldrig trodde att jag skulle få.
Jag ansökte som PERSONLIG ASSISTENT, och gissa vad, jag valdes även om jag var helt utan utbildning inom det området och här sitter jag 1 år efter och har lärt mig massor! 
 
Hade alltid dröm om att ha ett yrke inomo vården men att jag inte orkade omskola mig och trodde helt enkelt att jag inte var smart nog att gå i skola till det.
 
Men här sitter jag och jag är nöjd, jag lär mig nya saker hela tiden. Kan t.o.m dra en axel på rätt, skulle någon bett mig för 1 år sedan hade jag INTE gjort de men med trygghet och tålamod sitter jag här och kan i alla fall göra sånt! 
 
Jag vet inte hur framtiden ser ut men jag ser mig inte som kock mer utan som en som kommer hjälpa andra, hur vet jag inte och vad som händer det kan man inte spå. 
Men jag kommer i alla fall göra de jag vill även om jag kommer få kämpa för det 
 
 
Hoppas ni gör det ni vill! 
Kram